TRUCA'NS AL 943 226 390 (DE DILLUNS A DIVENDRES DE 9:00 A 13:30 I de 16:00 A 19:00) O CONTACTA AM NOSALTRES

Així som

Som artesans del senderisme

Slow Walking et proposa viatjar caminant d'una manera diferent i respectuosa

Cómo lo vivimos

Fugim de les presses per consumir llocs, espais i monuments a favor de conèixer en profunditat el lloc pel qual es viatja. Llegint el paisatge, xerrant amb la gent que se’ns creua pel camí, allotjant-nos en negocis locals, consumint productes de la terra i participant-hi de la cultura gastronòmica.
Amb aquesta filosofia, els serveis que es consumeixen al llarg del recorregut s’han triat perquè aportin valor afegit al viatge i al viatger. A més, tots els proveïdors han estat acuradament seleccionats tenint en compte els seus compromisos amb la sostenibilitat.


El nostre territori

No som una agència de viatges física, no tenim un local amb aparador. Tenim una oficina, la nostra seu, on centralitzem la gestió i on ens reunim per pensar i crear.

I és quan pensem i creem que abastem un espai territorial molt més ampli.

Mapa Slow Walking

Slow walking
Portuetxe, 37
20018 Donostia-San Sebastián
Gipuzkoa
Ver en Google Maps

Sabem quina en portem entre mans

Som un reduït equip d’artesans del turisme de natura. Ens agrada fer-nos dir així.

¿Per què crear una empresa de viatges avui dia?

Hi ha moltes raons…

  • Perquè fem el que ens agrada i ens agrada el que fem. Per això treballem amb passió.
  • Una altra és que el seny també ens ho aconsella.
  • Ens hem adonat que hi ha una gran demanda pel que fa a la pràctica del senderisme durant les vacances. Muntanyencs que desitgen caminar amb la seva parella o amics, senderistes que volen canviar d’aires, persones que caminen poc però que potser s’hi engrescarien, els que van provar de fer per primera vegada el Camí de Sant Jaume i els va agradar.
  • També ens hem adonat que hi ha una nova manera de “consumir” natura i senderisme. No n’hi ha prou amb caminar, inclús per a alguns caminar és només una excusa. Es tracta de conèixer, aprendre i saber de les terres sobre les quals caminem. Saber sobre el clima, la vegetació, el paisatge o la formació de les muntanyes, conèixer la cultura, els costums, la gastronomia i les tradicions locals.
  • Al senderista actual no li interessen coses com tirar-se d’un pont amb una corda lligada als peus, vol caminar, veure, conèixer, aprendre i aprehendre. Experimentar.
  • A aquesta necessitat respon Slow Walking. Caminar sense presses. Gaudint.

¿Por qué crear una empresa de viajes hoy día?

Experiència del nostre client

Per a nosaltres és el més important. És la nostra satisfacció,
i també la garantia perquè Slow Walking segueixi funcionant.

Volem que el nostre client sigui un viatger, no pas un turista

L’objectiu és que les vacances, en les quals s’inverteix temps diners i molta il·lusió, no s’acabin quan s’acaba el camí. Volem que l’experiència viscuda superi totes les expectatives, que els bons records es perllonguin en el temps, i que un sospir d’enyor dels bons moments viscuts us ompli la boca quan torneu a veure les fotografies del viatge.

Experiencia

Ens guiem per l’originalitat, el gust pel treball ben fet i les ganes de sorprendre el client

Slow Walking

ELS NOSTRES VIATGES ES DINTINGEIXEN PERQUÈ….

La muntanya com a passió, el senderisme com a afició i el turisme com a professió ha bastit la nostra experiència durant dècades. Unir aquests elements, que discorrien paral·lels però no junts, ens ha permès crear Slow Walking.